Sommarväder och fredagsmatch

Äntligen är sommaren här, och det passade perfekt med en match.
LIF hade ju lite bortfall av spelare då några inte kunde ta ledigt från jobbet, och det var dessutom en spelare som fick jobb i sista sekunden.
Dessutom spelade bara en av oss en halvlek på grund av jobb.`

Men detta skulle inte påverkar Långemålas form allt för mycket. Vi klarade oss bra även fast det inte var så många avbytare denna matchen heller.

Vi skapade en hel del bra chanser, och gästerna kunde hänga med relativt bra, även om dom inte hade så mycket farliga lägen.
LIF tog också ledningen efter att Jocke drog en volley mot mål som målvakten tappade, och Lars va påpassligt framme.
Det stod bara 1-0 i paus.

Relativt tidigt in i andra halvleken gjorde LIF 2-0, på en frispark som Micke nickade in och kort därefter gjorde Axetun i sin första seriematch ett mål på pass snett inåt bakåt. Här efter hade Älghult inte orken att komma tillbaka. LIF spelade på bra och hade hela andra halvleken utan att gästerna kom mer än till att slå en indirekt frispark snyggt och direkt i mål, vilket underkändes.
Det rullade sen på och målen gjordes av Anders P, Micke S, Jocke S och till sist Lars igen.

Hela laget spelade bra, vi slog bra bollar till varandra, och vi kämpade på bra från målvaktsplats till anfallare.
Det rann på i målproduktionen idag, vilket kändes väldigt bra. Det kunde blivit några fler mål då vi också hade en hel del frilägen.
Backlinjen gjorde en riktigt stabil insats, och där gjorde vi väldigt få misstag. Och vi kunde därmed hålla nollan för andra gången i år.